Ни вирус ни бутур на Цеца во Охрид, сите „еден врз друг“, то Цецо! (ФОТО)

0

Цеца Ражњатовиќ не зборува многу за својот приватен живот, но во едно интервју минатата година таа беше многу искрена и изјави:
– Главно, не сакам да пишувам за мене секој ден, ако ме прашувате мене. Конкретно за раѓањето на Жељко, ништо не ми пречеше. Бев толку среќнљ што можев да шетам по улица и да зборувам за тоа колку сум среќна.
Ми пречеше и ми пречи кога се објавуваат невистинити информации, и кога приказните се конструираат врз основа на објавите на Инстаграм или лажни профили на споменатата мрежа.
И ми пречи кога весник или портал свесно објавува лага, а следниот ден ќе побараат изјава дека јас ќе го одречам сето тоа, и така тие имаат возбуда за сето тоа два дена. Се може да се сведе на иста реченица – непрофесионалност.
Се обидувам да имам добра соработка со седмата сила, се разбира дека таа варира. Се зависи од тоа како кликнувате со уредник и колку сте подготвени да дадете. Како и колку знаат да го ценат.
На крајот, луѓето прават погрешен пристап и прават краткорочни соработки. Сакам стабилни и нормални деловни луѓе со кои, кога се согласувате за нешто, така функционира.
Ако ме прашате мене, излегувањето два, три пати месечно и не е често според мое мислење. Но, нека биде дека често сум надвор од куќата. Едноставно, имам нормални социјални потреби како и сите други човечки суштества, а тоа е да имам социјален живот.
Имајќи предвид дека немам патувања, концерти и слично, барем можам да имам време јавно за моите пријатели, и да одам на вечера каде што ќе се релаксирам и малку ќе уживам.
Да се ​​разбереме, тешко им е на мажите да ми пријдат. На пример, дури и ако сакате да ми пријдете во ресторан, нема шанси да не го видат сите. Вие дури и не знаете како ќе реагирам.
И така натаму. Факт е дека не знам како да ги советувам оние припадници на посилниот пол. Она што можам со сигурност да го кажам – нема прво да им пријдам“, рече Цеца минатата ходина пред да се заљуби во Богдан Срејовиќ.
Иако е уште неизвесно дали Цеца ќе настапи во Пробиштип на 21 август како што долго се највува, поради новодонесените мерки дека треба да се приложи потврда за имунизација, таа успеала да одржи концерт во Охрид.

На Инстаграм се појавија слики на кои се гледа дека Цеца си пее, а народот супер си се забавува, дистанца нема, како да нема вирус и како да нема скоро 800 нови случаи.

Претходна статијаМу ставил по една паричка во секоја од искинатите чевли – реакцијата го трогнала
Следна статијаНаш познат музичар заглави пред лифт со Цеца (ФОТО)