Ванковска го нарекува Груевски ОНОЈ од Будимпешта и се чуди како некој би му купил книга

Позната е нетрпеливоста на Билјана Ванковска со Никола Груевски уште од времето кога овој беше Премиер, па дури имаа и отворена конфронтација пред еден скопски хотел.

Таа се чуди како некој би можел да потроши пари за книга која ја напишал ОНОЈ од Будимпешта:

,,Јас немам нерви за маратонските ФБ постови на оној од Будимпешта, а некои дури му ја купувале и книгата, па заработил 13.000 евра, а и меѓународен пазар ќе освојувал!”