Тричковски: И Груевски барал да го пуштат во домашен притвор

Статус на Бранко Тричковски:

Домашен притвор за Груевски

И Груевски барал да го пуштат во домашен притвор!

Се упатува на тоа дека бившиот премиер е во животно загрозувачка ситуација и дека има потреба драмата на егзилот да ја замени со домашна нега.

Хотелската чистачката за Офаманаман изјави дека постојано повраќа како резултат на операцијата за подврзување на мозокот што му била извршена во една врачарска ординација во Шутка, уште во 1998 година.


Се зависи од Орбан, тој треба да го потпише отпусното решение и налогот за упатување на лицето на домашна нега.