Се појавија фотки од Анастасија, ќерката на Цеца – како изгледала пред и по ,,пластиките”

Анастасија Ражнатовиќ денес е исклучително убава млада девојка, која негува беспрекорен изглед.

За жал, ова не се должи на генетиката, туку на многуте пластични операции, познати на Интернет како „благодарам пластика“.

Така ги нарекуваме убавиците кои добија неверојатна убавина благодарение на врвните лекари во пластична хирургија.

Некои прокоментираа дека Анастасија всушност изгледа како таткото на Жељко Ражнатовиќ Аркан.

После пластичните операции, таа изгледа како нејзината мајка, Цеца.