Јоци: Ако некој ја види Ураниче од Хелсиншки нека и каже дека беше нападната жена

Статус на Јорданка Ивановска Јоци: ,,Ако некој ја види Ураниче, нека и` каже дека одморите завршија. Да не уште плива негде..ладно е. Ќе настине. А, и бактерии има по езерава од фекалии.

На Ураниче, во месецот на кампања за спречување на насилство врз жени, и` се дешава напад на жена, покриен од над 30 медиуми, жена која која сакала она или не, али е јавна личност со влијание, нооооо…. наша црнокоса мазица и хелсиншка мачкица – си ќути. Мјауууу ! Само трепка со очичките.

Ураниче, не дека јас не знам да се справам со ситуација на сите нивоа и дека ти ми требаш во животов, ама маци стварно срамотка е троа повеќе што си премолчи се`.
Зошто, бе ? Да не лижеше ладен сладолед, па фати ангина ?

И после ги забранувале натаму-наваму Хелсиншки. Ај, добро, чуди се.”