(ФОТО) Не се крие веќе – Емина Јаховиќ фатена како се шета со момчето во Турција

Популарната пејачка Емина Јаховиќ се разведе од својот сопруг Мустафа Сандал со кого има два сина.

Набргу по разводот се пишуваше дека Емина е во нова љубовна врска со турскиот милионер Садетин Саран.

Меѓутоа, набргу потоа се пишуваше дека не се заедно, наводно дека раскинале, па повторно дека се смириле.

Имено, Јаховиќ не сака многу да зборува за својот приватен живот, а на прашањата дали е се Садетин таа одговараше само дека е среќна и задоволна.

Во медиумите се појави фотографија како Емина фатена со рака се шета низ Турција.

Извор: Вистина