Ја премина ли границата на пристојност Станија со ова што му го правеше на младиот црногорец (ФОТО)

Станија Добројевиќ и Марко Марковиќ направија фотографии кои ги разбрануваа социјалните мрежи.

Старлетата со момчето се одмора на Златибор, а попатно и разголени се фотографираат. И додека Марко збунето седи, Станија го прави она што најдобро го умее.

Покрај бројните фотографии и до сега, на кои задникот и е во преден и единствен план, овојпат многумина коментираат дека ја преминала границата.