Растевме со “Дувна ветре развигорче”, девојчето кое ја отпеа денес е прекрасна жена (ФОТО)

Пред многу години Елеонора Капсималева ја отпеа песната „Дувни ветре развигорче“ која стана мега хит меѓу најмладата популација. На тогашната Телевизија Скопје, песната се вртеше постојано.

Уште тогаш Елеонора го покажа својот талент. Русокосо, слатко девојче ги освои срцата на милион граѓани. Иако поминаа, многу години оваа песна и денес ја слушаат млади деца, а некои ја приготвуваат и за училишни приредби. Елеонора израсна во прекрасна убавица.

Loading...