Нема да ви се верува која позната пејачка е сестра на Сека Алексиќ (фото/видео)

Малкумина знаат дека се сестри а на социјалните мрежи може да се најдат голем број на заеднички фотографии. Постарата сестра на Сека Алексиќ се вика Ајсела Малкиќ и живее во Босна.

И таа се занимава со музика, исто како и Сека, и настапува со години наназад.

Таа е чест гостин на локалните ТВ станици, а родена е во Тузла.

За Сека има само пофални зборови, а своевремено во медиумите споменуваше дека би сакала да сними дует со својата сестра.

Ајсела има провокативен стил на облекување и сака да ја нагласува својата одлична линија.

Сестрата на Сека го следи истиот музички правец како неа, а една од послушаните песни на YouTube e “Убиј ме Убиј ме”