ФОТО: За првпат – свршеничката на Дарко го покажа трудничкото стомаче и тоа заедно со Лазиќ

Девојката на Дарко Лазиќ не се одвојува од пејачот во овие тешки моменти за него, откако претходно преживеа тешка сообраќајна несреќа.

Имено Марина Гагиќ речиси секојдневно го посетуваше пејачот во болницата во Земун, а сега заедно со пејачот е на бања каде тој закрепнува.

Таа за прв пат по несреќата објави заедничка фотографија со пејачот на која се гледа нејзиното трудничко стомаче, погледнете.

Со насмевка на лицето по минатат ноќ со Дарко, таа за српски Блиц вели:

-Јас сум многу подобро, кога на Дарко му е подобро, а бебето е супер штом јасум сум така добро, порачува Марина и додава дека е спокојна откако е префрлен на бања и на физикална терапија.