Мажите им се тресат на жените од овие хороскопски знаци

Овен

Жените родени во знакот на Овен имаат екстремно силна волја и немаат влакна на јазикот. Кога мажот ќе ги праша дали нешто не е во ред, тој ќе добие брутално искрен одговор.

Близнаци

Тишина во друштво на жена Близнак? Тоа е невозможно бидејќи тие обожуваат дискусии и се најгласни помеѓу пријателите. Она што за нив е обично плус на работното место, тоа најчесто ги плаши мажите.

Шкорпија

И најмоќниот маж нема шанси кај жената родена во знакот на Шкорпија. Таа со еден поглед ќе ја избрише сета негова машка гордост и его. Тешко дека можете да победите во дискусија со Шкорпија бидејќи таа секогаш крие силни и несоборливи аргументи во ракавот – вистинска жена-змеј.