Мај ќе биде најдобар месец за овие хороскопски знаци

0

БЛИЗНАЦИ

Многумина од вас ќе ги ценат парите од работа, бизнис, или од хонорарни извори. Можен банкарски трансфер или заем ќе ви овозможи да испратите и/или да примите пари од друго место. Неочекувани изненадувања ќе станат ваша среќа овој или следниот месец.

Наскоро ќе добиете признание, пофалба за вашата работа или активности во последните месеци. Многумина од вас се подготвуваат за или ќе одат на добро организирано патување.

ВАГА

Во месец мај може да очекувате добра вест, настан или посебен гест од страна на женско лице – роднина или пријателка. Ќе имате соништа поврзани со почината жена и тие ќе бидат корисни за вас поради некоја важна порака. Во сон ќе предвидите важен пријатен момент во вашиот живот.

Наскоро, семејството ќе ви стане важно, без оглед на тоа кој каде е, кој е со вас, а кој е далеку… Првата недела ќе ве израдува со подарок, пакет, налог за пари, или, пак, вие може да си купите нешто за себе. Очекувајте позитивни вести поврзани со имот или сопственост.

ОВЕН

Погоден месец за решавање на прашања кои ви создаваат загриженост (вклучувајќи го и вашето здравје). Ќе имате причина и повод да се радувате за успех којшто во голема мера ќе утврди некои ваши планови за следните месеци. Жените-Овенки ќе донесат значајни одлуки во однос на партнерите кои се далеку.

Одлуките ќе бидат различни и ќе се однесуваат и на блиската иднина и на прашања во подалечна перспектива. Бидете реални за она што го сакате и она што го ветувате. Изненадувањата во последната недела ќе го подигне степенот на вашето расположение.

Претходна статијаКога се омажив единствен услов ми беше да не живееме со неговите родители, но еве што се случи
Следна статијаKупила куќа на кредит и го поканила дечкото да се живеат заедно, не била свесна каков пекол ја очекува