Маринела Тушева објави видео како и горат автомобилите

На семејството на поранешната пратеничка од СДСМ на им се запалени автомобилите. Раа на фејсбук напиша:

,,На залезот на Денот на ВМРО и изгревот на парламентарните избори Обнова has checked in. Волкот влакно менува, нарав никогаш.”

На залезот на Денот на ВМРО и изгревот на парламентарните избори Обнова has checked in. Волкот влакно менува, нарав никогаш.

Публикувахте от Marinela Maricik-Tuseva в Четвъртък, 24 октомври 2019 г.

Loading...