Аеродром пред и по Марин – претворен во Сахара (ФОТО)

Интересна компарација од две фотографии од 2017 и 2019 година се појавија на социјалните мрежи, на кои се прикажува состојбата со зеленилото во 2017 и сега во 2019, кога општината две години е под раководство ма Златко Марин.

Разликата е очигледна и огромна:

Loading...