По долга пауза Славица Чуктераш се врати на сцена па покажа како изгледа без шминка ФОТО

Славица Чуктераш беше една од најпопуларните пејачки во „Ѕвездите на Гранд“, но одлучи да го промени животот од корен и да се повлече од естрадниот живот.

Сфати дека семејството е нејзин приоритет откако се омажи за фудбалерот Владимир Аврамов со кој претходно беше во врска повеќе од четири години и му роди ќерка.

Некогаш популарната пејачка, Славица Чуктераш, по мажењето со фудбалерот Владимир Аврамов го остави микрофонот на страна и му се посвети на семејството.

Пејачката Славица Чуктераш потполно се повлече од јавноста.

Имено, таа стана мајка на малечката Викторија, и му се посвети на мајчинството, но од време навреме се огласува на социјалните мрежи.

Имено, пејачката со фудбалерот има ќерка по име Викторија која неодамна наполни две години.

Денеска, по неколу месеци сподели фотографија на која изгледа непрепознатливо. Косата и е порасната и офарбана во раскошни есенски тонови – на црвено.

Во секој случај изгледа поинаку, делува среќно безгрижно

Славица Чуктераш ја немаше со години на сцената, се врати а сега покажа дека е убава и без шминка.