Сопругите на Новак Ѓоковиќ и Жељко Јоксимовиќ влегоа во дијалог на Инстаграм

Јована Јоксимовиќ донесе важна одлука и го објави тоа на целиот свет преку Instagram. Сопругата на пејачот Жељко Јоксимовиќ одлучи да  држи поздрав живот од овој месец.

“Додека се приближува  крајот на годината, сфаќаме дека можеби не сме ги исполниле сите цели што сме ги поставиле. Мојата цел за оваа година беше да се воведат повеќе здрави оброци и намирници, повеќе физичка активност и да се откажаам од некои лоши рутини.

Затоа месецот пред нас е посветен на поздрави навики што ќе ги споделам со вас. Во текот на декември, следете ги моите „инстастори“, можеби ќе  охрабрам еден од вас да сте посреќни  со мене во Нова Година. Да има поздрав почеток на декември” – напиша водителката и доби огромна поддршка од нејзините пријатели. Меѓу првите беше Јелена Ѓоковиќ.

– Знам која лоша рутина навивам да ја исфрлиш и со нетрпение очекувам да ги видам сите други луѓе што ќе прифатите! Браво – напиша сопругата на Новак Ѓоковиќ, а Јована й се заблагодари со пораката дека тоа ќе биде голема борба.