Не и е ли страв од вратка – Тања Савиќ од Австралија се скара со родителите

Тања Савиќ со месеци не зборуваше со родителите поради имотот. Меѓутоа, Тања поразговарала со нејзиниот татко Станиша и се решиле недоразбирањата. Заедно со сопругот и децата, Тања често го посетува својот роден крај Радинац.

„Тања е добро дете и едвај се снаоѓа со нас новинарите. Беше лута и изнервирана и затоа кажа тоа што го кажа. Дојде до недоразбирање, јас никогаш нема да и ја земам куќата. Јас за нив работам и живеа, јас сакам кога тие имаат. Искрено , кога прочитав во медиумите што зборува Тања се налутив и не се слушнавме. Тврдоглави сме, но го решивме проблемот“ изјави таткото на Тања и додава:

„Беше неодамна кај нас. Сопругата почесто се слуша со децата, а јас работам, па кога ќе имам време. Откако го решивме недоразбирањето често се слушаме и се е како порано. Јас сум најсреќен кога тие ќе ми дојдат на гости, кога внуците трчаат низ дворот“, вели Станиша.

Вака изгледа домот на Тања поради кој не разговараше со родителите. За потсетување, Тања заедно со сопругот и децата живее во Австралија, но често доаѓа во Србија.

Претходна статијаТаткото на Дарко Лазиќ жестоко распали по поранешната снаа
Следна статијаСоветник на Заев: Мора да провериме добро пред да објавиме каде е Груевски