Јанко Илковски до Катарина Ивановска: Маче, дишеш ли добро сега (ВИДЕО)

Во кампањата за последните локални избори, нашата најпозната манекенка Катарина Ивановска сними спот како поддршка за кандидатот на партијата СДСМ за градоначалник на Скопје, Петре Шилегов.

Една од главните пароли во изборната кампања на Шилегов беше дека ќе го реши загадувањето во градот Скопје, кој со години наназад е еден од најзагадените градови во Европа и во светот. Шилегов откако стана градоначалник превзема одредени чекори, но и оваа зима, ПМ честичките се на високо ниво.

Конкретен чекор е најавата за налепници на возилата, мерка со која од градот Скопје сметаат дека загадувањето драстично ќе биде намалено. Сепак, со оглед на тоа што овие налепници ќе се издаваат при регистрација на возилата, конкретно резултати би можеле да се очекуваат дури догодин.

Новинарот Јанко Илковски во статус на социјалните мрежи коментира:

“Маче, како дишеш? Пофали се ма. Ја не знам ако ми е па ми требаш ти да ми кажеш! Боки? Режија? Прием!”

Маче, како дишеш? Пофали се ма. Ја не знам ако ми е па ми требаш ти да ми кажеш! Боки? Режија? Прием!

Публикувахте от Janko Ilkovski в Понеделник, 26 ноември 2018 г.

Loading...