Ја преболе Емина: Мустафа Сандал се сликаше со нова девојка (ФОТО)

Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал решија да стават точка на својот брак почетокот на оваа година. После разводот секој тргна по свој пат.

Емина започна врска со турски милионер, барем така тврдеа светските медиуми.

Изгледа дека и Мустафа решил да тргне понатаму и да си пронајде нова партнерка, па така насмеан позираше покрај својата девојка, чиј идентитет се уште го крие.

Loading...