Девојката на Дарко Лазиќ очајна: „Сакам да му кажам дека го сакам најмногу на светот“

Пејачот Дарко Лазиќ доживеа страшна сообраќајна несреќа од која е во вештачка кома поради повредите кои се опасни по неговиот живот.

Неговата девојка Марина Гагиќ не може да дојде на себе поради големата несреќа и во изјава за српските медиуми вели:

-Сакам да му кажам дека го сакам најмногу на светот и дека ќе бидам покрај него до крај, вели Марина.

Таа не се одвојува од родителите на пејачот и се уште се во исчекување на дијагноза од лекарите.

Потсетуваме, Лазиќ има повеќе повреди: скрешана му е вилицата, колкот излезен од лежиштето, скршени ребра.

Извор: Вистина