ЖЕНСКИ ХОРОСКОП: Жена Јарец е најхрабра, Бик е најубава а само еден знак фрла сѐ под нозе

Откријте во кој хороскопски знак се раѓаат најмоќните, најборбените и најстраствените жени.

Жената Јарец е подготвена да направи сѐ што е во нејзина моќ за оние кои го сака, но мажот кој го има избрано мора да ги исполнува нејзините потреби. Таа знае да се грижи за себеси и да биде самостојна – има свој стил на облекување, чиста е и педантна, и помалку формална.

loading...

Жената Јарец привлекува послаби мажи. Не е лесно да ја сфатите, бидејќи таа често го менува своето однесување и расположение. Таа е тип на жена која се плаши да се заљуби во погрешна личност. Но, кога ќе го најде вистинскиот, таа е полна со силни и искрени емоции.

Дали знаете пред кого стоите? Бидете сигурни дека наскоро и доброволно ќе клекнете, кога ќе сфатите за каква жена станува збор. Она што секој просечен маж би го исплашило, таа ќе го изнесе достоинствено и ненаметливо, за што секој маж би се запрашал дали воопшто е достоен да биде со неа. Ако се случи љубов, бидете сигурни дека ќе има силен оган кој ќе биде одржуван од нејзината одговорност, должност и посветеност. Со неа секој ден станувате подобри и подобри, додека еден ден не сфатите дека од крастава жаба сте прераснале во принц, благодарение на оваа жена.

Сѐ што жената Јарец бара од другите е тие да покажат карактер и истрајност, а таа многу доброволно ќе им даде пример како да го направат тоа. Многу строга личност е, но и праведна. Нејзините деца еден ден силно ќе владеат со себе и со светот околу себе.

Жената Јарец е подготвена да направи сѐ што е во нејзина моќ за оние кои го сака, но мажот кој го има избрано мора да ги исполнува нејзините потреби. Таа знае да се грижи за себеси и да биде самостојна – има свој стил на облекување, чиста е и педантна, и помалку формална.

Иако се плаши од заљубување, тоа не ја спречува често да се заљубува. Нејзината надворешност прикрива длабоки чувства и емоции кои таа ги чува за луѓето кои ги смета за посебни. Доколку не ви обрнува внимание, тоа значи дека ништо не и значите, бидејќи токму така таа ги дели луѓето во својот живот. Не губи време на луѓе кои не ја привлекуваат, кои немаат харизма и кои и делуваат безлично.

Вие лесно можете да ја препознаете жената Вага по својата елеганција која зрачи со секое нејзино движење. Таа е совршено природна и секогаш своја, па токму затоа и со својата грациозност го привлекува погледот на сите мажи околу неа. Доколку и вие сте жена Вага, тогаш треба да знаете нешто многу важно: мажите едноставно полудуваат кога ќе ве запознаат. Вашата женственост, шармантност и заразни насмевки се неодоливи мамки за припадниците на посилниот пол кои можат за само една секундa да ги заробат без тие да знаат што се случило.

Кружно лице со топол израз, големи очи и добра фигура – тоа се најчестите физички описи на жените родени во овој знак. Нивното мото е: „Тивката вода брани руши“, а под нивниот убав и пристоен оклоп се наоѓа силен темперамент. Познати се по својата упорност, а во животните кризи покажуваат неверојатна издржливост и сила. Единствена маана им е тоа што во силната желба за сигурност и во обидите да направат сѐ да биде во ред, можат да пропуштат многу спонтани уживања и шанси.

Станува збор за жените родени во знакот на Бик. Тие се свесни за својата карактерна јачина и сакаат да ја покажуваат во секој момент. Тие се реалисти и знаат дека животот е непрекинат процес кој постојано се менува. Ја сакаат слободата и уживаат во сите животни задоволства. Жените Бикови се амбициозни личности кои обожаваат да творат и да трагаат по среќата, како и материјалното богатство. Од сите пороци, жените Бикови ја избираат коцката и игрите на среќа.

loading...