Родени без к’смет – Хороскопските знаци на кои среќата често им бега пред нос

Ако им оди во љубовта, ќе доживеат финансиско и деловно фијаско. Среќата ја бркаат, а никако да ја стигнат и речиси никогаш не уживаат во целосна благосостојба. Овие три хороскопски знаци научиле да живеат и да се борат на сите фронтови.

Стрелец

Стрелецот како и Девицата знае да зачуди и да им ја препушти својата среќа на други, наместо да ја зграпчи. Тие знаат да губат во животот и се носат достоинствено со лошите моменти.

Стрелецот знае да биде мрзелив и поради тоа највеселите моменти во животот му бегаат.

Јарец

Тој е огорчен животен губитник. Воглавно среќата му бега бидејќи премогу се фали и премнгоу зборува како може се, но се покажува дека не може.

Не сака кога среќата ќе му избега од раце и потоа на себе си направи уште поголем проблем поради своето огорчено однесување.

Девица

Девицата сака да се однесува како да излегла како победник од одредени ситуации, но вистината е секако поинаква.

Со задоволство своите заслуги ќе им ги понуди на услуга на некој друг како би го направил посреќен, но не и себе.

Бесконечно ќе ги усовршува деталите за да ја постигне целта која често знае да и избега. Но таа никогаш не се откажува.