(ВИДЕО) Атиџе за прват славеше 8-ми март: Кога се фати за микрофонот следеа овации

Главната ѕвезда на „Медена земја“, Атиџе Муратова за прв пат во нејзиниот живот во ресторан го прослави Денот на жената, заедно со внуката и со снаа и.

Таа заедно со над 1000 жени празникот го поминала во Ниш-Лесковац во организација на Т.А.Црво Експрес Штип од каде на социјалните мрежи објавија и видео и фотографии.

Атиџе со овации беше пречекана кога излезе на сцена и пред сите го запеа нејзиниот хит.

Во последното интервју, Атиче истакан дека 8-ми Март е денот на жената и сите жени треба да се радуваат, да бидат весели, бидејки јас досега немав можност на овој ден да се веселам“.

Атиџе од Медена земја заедно со 1000+++ жени на 8ми март во Ниш-Лесковац во организација на Т.А.Црво Експрес Штип #crvoexpress #travelagency #medenazemja #honeyland

Атиџе од Медена земја заедно со 1000+++ жени на 8ми март во Ниш-Лесковац во организација на Т.А.Црво Експрес Штип#crvoexpress #travelagency #medenazemja #honeyland

Публикувахте от T.A. Crvo Express Stip в Понеделник, 9 март 2020 г.

Тоа е ден кога жените и мајките треба да се радуваат. Јас досега не сум го славела „8 Март“, сега прв пат ќе одам во ресторан. Понекогаш сум добивала подароци. Блиските ќе ми донесат цвеке и убаво е чувството. А јас не сум имала можност на мајка ми да и купувам подароци.

Само еднаш и купив црвено цвеќе и таа многу се израдува. Се радуваше и таа, а искрено се радував и јас заради неа, вели Атиџе.

Во живо е уште помедена. Атиџе Муратова е топла како тазе извадено бабино лепче, мудра каква што само луѓето што се во допир со природата можат да бидат. Атиџе ги сака луѓето, срдечна е, непосредна, забележува детали и е отворена да зборува за себе