Баталете политика, погледнете каква супа од риба знае да приготви Фросина Ременски (ФОТО)

Пратеничката на СДСМ, Фросина Ременски на социјалните мрежи се пофали со нејзните домаќински квалификации. Имено, пратеничката и покрај обврските во Собранието и партијата успеала да зготви супа. И тоа не било каква, туку супа со глава од риба.

“Домашно приготвена, реовулуционерна, супа одмриба”, пиша пратеничката, но, не го објави рецептот.

Ременски е сопруга и мајка на две деца. Очигледно, некој во нејзиниот дом е обожавател на риба, па таа мора да прави револуционерни јадења.

Нејзините следачи и препорачаа со супата да се напие и жолта ракија, најверојатно, за подобро да се свари главата која ја гледате во тенџерето, а изгледа страшно на прв, молеби и втор поглед.

Loading...