Саша Поповиќ и „Ѕвезде Гранда“ ќе направат една убава работа за повредениот српски пејач Дарко Лазиќ

Саша Поповиќ во новата емисија на „Ѕвездите на Гранд Специјал” каде гостуваа пејачките Вики Миљковиќ и Снежана Ѓуришиќ истакна дека сите се со пејачот Дарко Лазиќ кој доживеа тешка сообраќајна несреќа минатата недела.

-Ние од ова место се молиме за него и му посакуваме многу брзо заздравување. Дарко е момче кое има душа, рекол Саша.

-Сале, никој не може да пее така и да има таква емоција, искоментирала Вики.

Снежана додава дека се сеќава кога со Дарко пееле дует во „Ѕвездите на Гранд” истакнувајќи дека му посакува брзо закрепнување.

-Бидејќи Дарко излезе од кома и сега заздравување, јас ќе се потрудам во недела да му ја пуштат оваа емисија, за да ја види оваа енергија која сите му ја испраќаме од студиото, истакнал Поповиќ, по што добил огромен аплауз од присутните во студиото.

Loading...