Без шминка и скапа облека – ќерката на Цеца, Анастасија изгледа преубаво ФОТО

Кога ќе го снема гламурот, шминката и скапата облека. Ражнатовиќ Анастасија изгледа вака:

Младата музичка надеж, Анастасија Ражнатовиќ голема поддршка и совети добива од мама Цеца, а за српски Блиц открива дека нејзиниот брет вељко секогаш се однесува заштитнички.

Откако заплови во музичките води, наследничката на фолк пејачката Цеца Ражнатовиќ, Анастасија, имала голема поддршка од целото семејство. На прашањето дали некогаш се случува мајка и да ја изнервира, таа вели:

-Не, навистина убаво се согласуваме. Разговараме за се како најдобри другарки. Дури и кога доаѓа до несогласување во мислењето, седнуваме и разговараме и убаво решаваме се. Никогаш не дошло до ситуација да ме изнервира.

Иако веќе календарски е зима, надвор времето не наликува на ова годишна доба.

Ќерката на Светлана Цеца Ражантовиќ, Анастасија Ражнатовиќ одлучи да замине во Австрија заедно со нејзиниот партнер Ѓорѓе Куљиќ.

Со оглед на тоа дека Анастасија често споделува фотографии на „Инстаграм“, очигледно дека младата Ражнатовиќ ужива во времето кое го поминува со партнерот.