Романтична исповед на Зејнеп од „Карасевда“: Неверојатно запросување добила од познатиот актер

Зејнеп од серијата „Карасевда“ живее вистинска љубовна прикзна, а начинот на кој нејзиниот сопруг ја запросил навистина ќе ве воодушеви.

Турската актерка Хазал Филиз Кучукосе која има 29 години и ја запознавтекако сестрата на Кемал и нејзиниот 33 годишен сопруг Туан Тунали, ѕвезда во серијата „Морска ѕвезда“ се запознале во 2009 година на снимање, а се венчале во февруари 2014-та година.

Убавата актерка во секое интервју повторува дека е пресреќна и дека соовршено си одговараат еден со друг.

Вооушевена е од начинот на кој Туан ја запросил.

„Бев на снимање кога Туан ме повика и ми кажа дека ни се поплавил станот“, раскажува актерката во едно интервју.

„Побрзав дома,брзајќи како да останав без душа, а тој ми ја отвори вратат со крпа на рацете и неочекувано ме праша: „Дали ќе се омажиш за мене?“. Бев тотално збунета, ништо не ми беше јасно. Очекував во станот да биде вистинска катастрофа, но станот беше украсен со свеќи во различни бои, а на масата имаше преубава торта.

„Што се случува овде“, го прашав. А тој ми возврати „Прифаќаш ли?“. „Што?“ и натаму ништо не сфаќав.Тогаш го извади прстенот и повторно ме пража дали ќе се омажам за него.

Тогаш сфатив што всушност се случува, се расплакав и кажав „ДА““, раскажува актерката.