Ана Николиќ ѝ се пушти на Јелена Карлеуша и лом ја направи со овие зборови

0

Пејачката Ана Николиќ беше добра пријателка со текстописецот Милан Лаќа Радуловиќ кој во декември минатата година се упкои на 36-годишна возраст во Израел.

Според изјавата на неговиот татко Александар Фута Радуловиќ, Лаќа бил пријавен за исч езнат на 12 декември, бидејќи тогаш му се губи секаква трага.

Една од блиските пријатели и соработници на мајката на Милан, Марина Туцаковиќ, но и пејачката на Милан, Ана Николиќ, беше таж на за загубата на пријателот.

„Прво морам да изразам со чу вство до единствениот член која остана, а тоа е Фута Радуловиќ. Јас сум личност која реагира подоцна.

Никогаш не реагирам веднаш и се уште не сум го прифатила тој факт , ниту кога ми кажаа за Марина“, рекла Николиќ, застанала за момент, а потоа ја продолжила приказната:

“Го познавам Лаќа од мала. Го знам како мало момче, тој е 11 години помлад од мене”, рекла таа. Ана во интервјуто ги откри деталите од последните разговори со Милан.

„Ми се јави да одобри некој дел од книгата што ја пишуваше. Секако дека го одобрив тој дел за мене, можеби дури и измислени работи. Реков вака:

„Ако ти се допаѓа, не е проблем.“ Се сеќавам дека бев со Тара во парк а тоа беше нашиот последен разговор. Да знаев дека е последен, можеби ќе… не знам што ќе му реков“, изјавила пејачката.

Особено ја погодила пораката што ја добила од Лаќа за време на неговиот престој во Израел.

„Последната порака што ми ја испрати: „Еве ме во Израел, се помолив за твоето здравје“. Отиде таму да бара мир и почна да ја посетува црквата, што беше изненадување за мене, спасот да го бара во верата.

Кога ми кажа дека оди во Израел, навистина го поддржав и мислев дека ќе биде добро.Не знам…Молк е тоа што останува, само тишина…“ изјави Ана.

Деновиве тоа често се случува, а Ана Николиќ уште еднаш кажа неубави зборови засвојата некогаш добра пријателка и колешка Јелена Карлеуша.

Иако по минатогодишната полемика меѓу нив, се чинеше дека страстите малку се смирија, се чини дека Ана сепак не заборави и премина преку острите зборови на Јелена упатени кон неа, за кои еднаш и се за кани со ту жба.

Сега во емисијата „Ексклузивно“ зборувајќи за конф ликтот кој долго време го има со Милица Павловиќ околу песната „Проверено“, ја вклучи и Карлеуша, која ја смета за ментор на Милица.

– Милица се консултира со Ј.К., која за мене не е „ве-ка-ве“, туку „НКВ“ – неквалификуван забавувач, а најмалку уметник. Павловиќ не е ни тоа, но што ќе правиш? – истакна Ана, а потоа продолжи:

– Жал ми е за Милица. Таа го сфаќа ова премногу сериозно. Таа се бори, таа е исто како нејзиниот ментор „ве-ка-ве“ шоу работник. Веќе немам никакво мислење – заврши Николиќ.

Редакцијата на Курир.рс која го објави овој текст, ја повика ЈК да го слушне нејзиниот коментар за новите нав реди на Ана, но таа не одговорила на нивните повици.

Претходна статијаМилена се пофали како ѝ успеало да ослабе- сега изгледа како да не родила две ќерки
Следна статијаД-р Никола Пановски со совет за сите жени- кажа како да го најдат идеалниот маж