Ноне со Доналд од Шкотска, еве што си рекоа и зошто таа задоволно се смешка (ФОТО)

0

Секогаш се интересни објавите на Ноне Неделковска, пејачката од Велес која сега го шета светот работјќи во Фришоп на брод.
Слатката велешенка Ноне која пееше во музичкото шоу Идол, долго време си пее само за своја душа, а она од што живее е работата на брод. Нема место на светот на кое Ноне не била.
– Јас сум личност што многу брзо се здосадува, без разлика што и да правам и колку и да сум била ентузијастична на почеток, ако понатаму не се случува ништо различно или нешто ново, толку, се префрлувам на нешто ново…“, изјави Ноне во puls24.mk

Потоа ја прашаа: Како реагираш на шегите кои ги измислуваат луѓето во врска со твојата висина?
Не реагирам, обично моите другарки и другари реагираат. Некогаш знаеме и да се насмееме заедно. Не сакам да звучам нарцисоидно, ама јас многу си се сакам каква сум!“, рече Ноне.
Таа беше во врска со Рајан со кој раскина пред извесно време, а потоа и во љубов со српски музичар, но зборуваше и за Италијанте, какви мажи се, со оглед на тоа дека среќава многу луѓе од разни националност на бродот.

Италијанците се прави заводници и ништо не ги спречува за провод.“. Таа зборуваше и за тоа како сe гледа за десет години. Ме фати еден период криза и реков доста е. Ама секогаш кога ќе си дојдев дома после месец ипол сакав да си одам.
Зборуваше и за тоа каква се гледа за десет години. За десет години здравје Боже се гледам со две дечиња, среќна мајка и сопруга. По повеќе одедна година, Ноне си замина повтрно од родниот Велес, и му се враќа на бродскиот живот и работата на брод.
Таа објави слика од авион и напиша: Над облаците, од кои чекорам. Да го гледам ова, никогаш нема да ми здодее.“.

Ноне изгледа дека веќе се одомаќи на бродот и објави видео, како ужива пијеќи кафе на бродот, со боси нозе со поглед кон морската широчина.
Сега таа го објави своето работно место, парфимеријата во бродскиот фришоп. Ноне заводливо се смешкаше а околу неа познати брендови на парфеми и козметика. Ѝ личи оваа атмосфера на Ноне, а се гледа дека ја прави среќна.
Сега, таа е во друштво на господин Доналд од Шкотска каде што се наоѓа моментално, и со слика од господин доналд, таа раскажа како симпатичниот господин знае малку од јазиците на Балканот.
Тој вели дека е туристички водич, а потоа вели ѝ здраво, на што Ноне шармантно се смешка.

Претходна статијаМери Јордановска: Посакувам еднаш, ама само еднаш, да му го видам погледот на човекот што ги дели од мајката
Следна статијаЌерката на Весна Змијанац изгледа како да не родила дете, во топ форма е (ФОТО)