Андрија Милошевиќ најави дека би станал татко

Актерот Андрија Милошевиќ е еден од најпознатите и најпопураните актери во регионот.

Особено откако се појави во серијата Андрија и Анѓелка која беше доста популарна и кај нас.

Тој искрено зборуваше за својата избраничка Александра, но и за тоа дека посакува дете.

Андрија е во долга и среќна врска со својата колешка Александра Томиќ, за која зборува со многу љубов.

– Ако нешто во животот е прашање на среќа, тогаш треба да ја пронајдете својата втора половина.

Замислете колку е тешко само сега, кога продажбата на тело и душа стана стандард.

Многу млади денес го свртуваат зад-никот наместо лицето за да покажат што мислат дека е најубаво за нив. Во овој век, задни-кот е животна водилка.

Љубовта е сурова, ако сметате на калкулатор – рече актерот за „Азра“. На прашањето дали планира да стане татко, тој одговори:

– Секако. Не сум лу-д да не сакам да бидам татко. Андрија коментираше и колку е тешко за актерите денес да се пробијат на сцената и да станат препознатливи.

– Луѓето денес имаат технолошки алатки кои, се разбира, ако се вешти, можат да им помогнат во професионалниот живот.

Не е важно каде живеете, бидејќи Интернетот и социјалните мрежи можат да отворат многу патеки.

Актерите треба да владеат со мрежите, но треба да ги користат на актерски начин, а не приватно.

Работев во тешки и бурни времиња, но не размислував за популарност, ниту за нешто слично, туку само за улогата што ја играв во тој момент.

Не ми беше важно дали имам храна и стан, ми беше важно да го направам тоа што е суштествено. Тоа е искрена љубов и жртва, која уметникот со задоволство ја трпи.

Сите калкулации во нашата деловна активност се фатални – рече актерот за споменатиот медиум.

Фото: Инстаграм принтскрин