(ВИДЕО) Братот на Даниел Кајмакоски тргна по неговите стапки: Звучи подобро и од него

Даниел Кајмакоски периодов е доста активен со настапи во регионот, а со тоа се почесто е редовен и на социјалните мрежи каде ги известува своите обожаватели за своите тековни активности на професионален план.

Но, меѓу повеќето такви објави, се најде и една која се однесувва на неговата приватност, односно на семејството и помалиот брат кој не го покажал досега во јавност.

Овој пат, Даниел сподели заедничка фотографија со помалиот брат Филип, кој не само што физички личи на бато, туку исто така е талентиран за пеење и свирење гитара.

Мојот помал брат веќе е поголем од мене, напиша Даниел во описот на заедничката фотографија со братoт.

Во продолжение погледнете го видеото на кое Филип Кајмакоски ја пее и свири „Јовано, Јованке“: