Од што е згодна ќе ви се сврти во глава: Ѕирнете каква убавица е жената на Ел Чапо

Сопругата на мексиканскиот крал Ел Чапо ужива во луксузот додека нејзиниот сопруг се наоѓа во затворот во Њујорк.

Сите обвиненија против него се покажаа како точни и тој оди на доживотна робија.

 

Неговата сопруга која се криеше долго време од јавноста е навистина згодна. Таа од н босот на сите времиња, е помлада дури 32 години.

Ел Чапо ја видел оваа убавица на натпревар за убавина и веднаш посакал да се ожени со неа.

Тоа и се случило.

Сега тие имаат две близначки а Ема Коронел често е споредувана со Ким Кардашијан.

Ема е родена во Калифорнија а многумина велат дека нејзиниот брак со Ел Чапо е договорен.

Колку е згодна таа погледнете во сликите…