Актерот од Карасевда со променет имиџ – уште повеќе им се допаѓа на жените ФОТО

Кемал од Карасевда го одврза ќесето, па за своите баба и дедо, или мајката и таткото на убавата Фахрие која ќе му го роди првото дете, даде три милиони евра.

Тој им купил куќа, за нивното дете да има каде да си игра со нив и каде да седат кога се во Истанбул.

Кемал од Карасевда или омилениот актер на жените, има строги правила кога се работи за неговиот наследник.

Тој на убавата актерка Фахрие која ја паметиме како Неџла од Кога лисјата паѓаат, и забранил да вози автомобил до породувањето, како и што помалку да користи мобилен телефон.

Таткото отвори и сметка за неродениот син на која стави 300.000 евра. Додека синот да му порасне тоа ќе биде цело богатство.

Кемал не штеди кога се работи за неговата сопруга.

Актерот Бурак кој ние го гледаме како Кемал во Карасевда, мами женски воздишки, а сега целосно го смени имиџот, па уште повеќе им се допадна на дамите.