ФОТО Во реалноста е среќна и заљубена – ова е сопругот на Дениз од серијата на Сител

Турската актерка Озге Озберг ја запознавте по улогата на несреќната и изневерена Дениз во серијата насловена „Нашата Дениз“, каде уште на почетокот од сценариото има темен живот исполнет со многу препреки.

Но оваа драма не е единствената по која Озге станува препознатлива кај публиката.

Loading...

Имено, оваа турска актерка има богата кариера од која може да се пофали со бројни филмски улоги, особено такви во серии кои ги снима уште од далечната 1989 година.

Таа е доста активен член на социјалните мрежи, а бидејќи од снимањето на серијата за Дениз поминаа две години, Озге денес изгледа поинаку, со куса темна коса од која изгледа доста поразлично.

Ова е сопругот на Дениз од хит серијата на Сител во реалноста. Таа е среќна, заљубена и исполнета жена.