Своевремено Рајан беше успешен банкар – сега жените му плаќат 6000 долари за една вечер со него

0

Џејмс Рајан имал успешна кариера како банкар, но се откажал од неа за да ѝ се посвети на работата во која ужива, односно да биде жиголо. Идејата ја добил од повеќе девојки, кои и самите тие се занимаваат со ескорт па денес на жените за дружење им наплаќа од 400 до 6.000 долари за вечер.

31 годишниот Џејмс од Сиднеј со оваа работа се занимава веќе 6 години, а во емисијата “This Morning”, во која гостуваше пред да биде објавена неговата автобиографија, открил дека најтешко му било да признае со што се занимава.

“На пријателите веднаш им соопштив, додека моите родители на почетокот не знаеја ништо”, рекол Рајан.

Кога конечно се одлучил да им каже, тие имале измешани чувства и не знаеле како да реагираат.

“Кон мене не се однесуваат поразлично. Тоа не е работа која родителите би ја избрале за своето дете, но го прифатија тоа”, вели тој.

Исто така открил дека помеѓу неговите јавни услуги како најпопуларна опција е “луксузен љубовен состанок”. Станува збор за вечера во ресторан, па потоа со клиентката се повлекуваат во хотел каде ѝ приредува интимна забава. Таму поминуваат 6 часа, а доколку сака да ја помине целата ноќ со него ќе треба да доплати повеќе пари.

“Мажите секогаш се повеќе фокусирани на секс, но жените сакаат и друштвен елемент. Поголемиот дел од моите клиентки лесно би можеле да заведат некој во барот, но тие сакаат посебно искуство. Некогаш станува збор за штотуку разведени жени, некогаш се жени кои сè уште се омажени, но во нивниот брак нема секс, некогаш станува збор за парови кои сакаат секс во тројка, а некогаш тоа се девици”, раскажа тој за Дејли Меил.

Извор: Супермен

Претходна статијаЈелена: Ми даваа само корка леб, цело време бев гладна, а ме миеја во дворот, како свиња
Следна статијаКој ќе биде идниот Претседател на Македонија