Поранешната љубов на Дарко Лазиќ: Те сакам и те бакнувам

Миљана Кулиќ,една од учесничките на „Задруга“ тешко ја поднесе веста за сообраќајната несреќа на Дарко Лазиќ во кого беше со години заљубена.

Кулиќ беше голем фан на Дарко додека беше во „Ѕвездите на Гранд“. Сношти додека лежеше во кревет покрај Гиба Васиќ, Миљана се потсети на поранешните цимери, но го поздрави и пејачот.

„Поздрав за Дарко, се надевам дека оздравуваш, штом ќе оздравиш доаѓам да те посетам, те сакам и те бакнувам. Често размислувам за тебе“ вели Миљана.

Ако судиме по нејзините постапки, многумина претпоставуваат дека Миљана ќе избега од „Задруга“ за да го види пејачот.

Loading...