Мират од „Нашата Дениз” е во брак со познатата турска актерка – таа е убавица

Во турската серија „Нашата Дениз“, тој ја игра улогата на чесниот Мират кој сака да им помага на луѓето.

Но, во приватноста тој и всушност не е актер, туку композитор, поп-пејач и текстописец.

Попознат е под уметничкото име Кутси,а неговото вистинско име е Ахмет Кутси Кардоган, имиња кои ги добил по турски писател.

Роден е во 1973 година и пораснал во Анкара, има издадено осум студиски албуми, а играл улоги во три турски серии досега.

Мират од нашата Дениз е во среќен брак во приватниот живот, а неговата сопруга е познатата турска актерка Фејза.

Погледнете ја убавицата.