Како да се близнаци – Вака изгледа постариот брат на Лепа Брена ФОТО

Ова е постариот роден брат на Лепа Брена: Си личат како да се близнаци (фото)

Лепа Брена често со гордост потенцира дека е родена во Тузла под името Фахрета Јахиќ, додека многумина не знаат дека е најмлада од три деца.

Имено, популарната пејачка има постар брат Фарук и сестра Факета.

Изгледа дека целото семејство е талентирано за музика, па така постариот брат на Брена пред две години се претстави во музичката шоу програма „Никогаш не е доцна“!.

-Мојот брат Фарук Јахиќ како учесник во Никогаш не е доцна“, напишала тогаш пејачката под фотографијата објавена на Инстаграм, каде може да видите како братот и сестрата личат како „јајце на јајце“.