ФОТО: Мајсторот не ја послушал „Не се клади на Енглези“, но не погреши – со 20 денари доби 9 000 евра

Сме виделе досега многу „мајстори“ за кладење, но не и како овој. Неименуван играч на кладилница и тоа како по добро ќе го памети изминатиот викенд. После ова сигурно добил желба да ја посети Англија.

„Не се клади на Енглези“, вели изреката. За негова среќа, овој „мајстор за Енглези“ не ја послуша и со 20 денари успеа да погоди 12 фикса од пониските англиски лиги во саботата.

Тоа, заедно со Mozzart Бонусот од 140.000 денари му донесе неверојатни 544.000 денари! Квотата од над 20.000 е една од највисоките воопшто погодени! Секоја чест