(ВИДЕО) Миа Костова откри и призна: За новите гради платив 4.000 евра

Две од најпознатите македонски водителки во недела во улога на гости на каучот кај Жарко Димитриоски.

Во доста динамични 60тина минути, Миа Костова во Еден на Еден отворено и детално зборува за естетските корекции, операцијата на градите, приватниот живот. Милена Антовска Станковска, пак, открива какви сѐ проблеми досега споделиле со неа гледачите во „Сподели проблем со Милена“ и уште многу други анегдоти.

Во третата епизода ќе гледаме и нова ТОП 5 листа, ќе слушаме буквално преведени хитови, ќе дознаеме и доста тоа за градскиот превоз и автобусите…

Од екипата на Еден на Еден ветуваат одлична забава и оваа недела од 18:30 часот на Канал 5 телевизија. Гледајте!