Никогаш нема да ја познаете: Ова е Вилдан од „Карасевда“ во приватноста, нејзината ќеркичка и сопругот

0

Неше Бајкент, со вакво име и презиме сигурно ви звучи непознато, но како Вилдан од „Карасевда“, веќе е препознатливо.

Турската актерка токму со Вилдан- мајката на Нихан и Озан ја дополни својата актерска кариера со улога која и донесе плус во нејзината биографија.

Во приватноста таа е мажена жена и има една малечка ќерка.

Исто така Неше е голем хуманист, сака да им помага на болните и сиромашните,а исто така е голем активист за правата на животните.

Кога станува збор за нејзиниот изглед, и во приватноста е русокоса, но кога ќе промени улога и друга боја на косата, тешко би ја препознале.

Претходна статијаАна Јовковска: Додека му го презентирав проектот, шефот почна да ми се “пушта”
Следна статијаКолку паметна жена беше мојата свекрва, знаеше дека син и “не може” па ме прати на бања