Миленко Неделковски: Алоооо пелени има ли?

 

Во теке е собраниската седница за уставни измени, а главна тема е понудената аболиција од страна на Зоран Заев. По повод ова на Фејсбук се огласи Миленко Неделковски

Па нели бе Мицкоски преговарал и условувал со амнестија?!
Нели Мицкоски ги ставал интересите на Груевски и компанија пред оние на државата?!
Нели бе со барање амнестија ВМРО кочел?!

Алоооо… Орданоски, Борјан, Фрфљо, Блажевска, Чом, проЛупевска… Алооо студио? Има ли некој?
Алооо Петар Арсовски јуниор, албанците квази аналитичари, Ружин, Нежни…
Алоооо, има чи некој неизмочан???
Алоооо пелени има ли?