Јоци до Богојески: Мажето сакало жените да раѓаат по пет деца – мрш бе таму во пештера

Статус на Јорданка Ивановска – Јоци:

“Ова затуцаново маженце кое се самонарече ,,вмровски реформатор” има идеја жени да родат 5 деца, да имаат 17 внуци и 7 правнуци, пред да се наречат патриоти Груевски, со сета негова психоделија, бар застана на три деца, со усул.

Loading...

Мрш, бе, таму во пештера, јади корења.”