Неполн месец пред породувањето, Сара Мејс прави нешто за што и докторите би ја искарале

Сара Мејс брои ситно до подородувањето, па наскоро пејачката и нејзиниот сопруг, водителот Димитар Атанасовски ќе се остварат во улога на родители на првото нивно дете.

Уште од самиот почеток на бременоста, Сара не сакаше многу да зборува бидејќи како што вели „не сака на нероден Петко капа да му крои“:

Пејачката ужива во бременоста, а наскоро треба да стигне и приновата, односно Сара очекува девојче.

Во кратките приказни на „Инстаграм“, Мејс сподели фотографија на која се гледа како пејачката го црта трудничкото стомаче.

Loading...