Катарина Грујиќ открива со колку мажи спиела и што мисли за “онаа работа” за една ноќ

Пејачката Катарина Грујиќ го изнесе своето мислење за балканските мажи и уште многу околу тоа… пејачката вели дека момците од овие простори не сакаат жена туку куќна помошничка која ќе им раѓа деца, додека тие глумат глава на семејството, излегуваат и изневеруваат.

Дали балканците се големи моралисти?

-Многу сме заостанати. Затоа што жените се домаќини, а мажите прават што сакаат.

Како реагираш на “онаа работа” за една ноќ?

Никогаш тоа не сум го направила, нема ни да пробам. Имам 26 години и нормално е да сум променила четворица., искрено открива сексапилната пејачка.

Loading...