Големо интервју на Бурак Озчивит со многу детали за бракот со Фахрие

[ad_1]

Бурак Озчивит  даде интервју за турскиот весник „Хуријет“. Во интервјуто, тој зборуваше за неговиот нов филм “Can feda”, за брачниот живот со Фахрие и многу други работи.

Иритирачки е колку сте убав и згоден.

– Што да одговорам? Не гледам такви работи. Ако гледав на тоа, не би стигнал до каде сум сега. Предноста е добро да се погледне, но мора да се поседуваат и други нешта. Потребни се чувство, мудрост, способност, љубов за вашата работа на пример.

Дали се чувствувате како рок-ѕвезда поради настаните во Виена (обожавателите го окупираа хотелот во кој тој престојуваше)?

– Како и да е, тие времиња поминаа.

Дали ви смета што сте толку убави? Можеби вашата личност не доаѓа до израз поради тоа?

– Не. Бидејќи глумата е поврзана само со улогата што ја играте. Треба да станете личноста што ја играте. Кога ќе успеете, никој не те гледа повеќе вистински, туку личноста што ја играш.

Како е твојот брак?

– Одлично. Фахрие е моја единствена

Иако не сте долго време во брак ве разведоа во медиумите.

– Што да кажам, луѓето се чудни. Но, ние не се окупираме со тоа.

Дали вестите што излегуваат не се вистинити?

– Станувате наутро, го отворате вести и не верувате во она што го читате.

Како реагирате на лажни вести?

– Никогаш не реагирам на тоа. Не ги негирам ниту на социјалните мрежи. Луѓето ќе дознаат дали тоа не е вистина когатогаш.

Дали има фанови кои сакаат да ве одвојат од Фахрие?

– Невообичаено е што не сметаат за складна двојка. Многу ми е убаво. Тие ме сакаат и мене и неа.

Но, постојат оние што ги сметаат  дека е грда и мислат дека не ви одговара?

– Фахрие е моја единствена. Се вљубивме во снимање.

Каде одиш да се одмориш од сè?

– Не можеме да се одмориме во Турција. Пред тоа  патував низ земјата, но сега немам многу слобода. Фахрие и јас сакаме да ги ставам шлемовите, да се качиме на моторот и да се возиме низ градот. Се качуваме и возиме до плоштадот Султан Ахмет.

Како започна вашата врска со Фахриe?

– Почна во заедничката серија “Каликуша”. Заедно снимавме филм. Потоа се вљубивме.

Дали ти беше тешко да се ожениш?

– Не воопшто!

Не се плашевте дека ќе ги изгубите фановите?

– Никогаш не го гледав тоа. Сакав да се оженам затоа што ја сакам. Многу сме среќни. Дали има нешто подобро од заеднички живот со личност која ти е по душа и ум? Можевме и  претходно решивме да се оземеме, но обврските го спречија тоа. Ние сме заедно четири години.

Можевте ли да  продолжите врска без брак?

– Се разбира, но сакавме да се венчаме. Семејствата не поддржуваа. Нашите семејства се типични турски семејства. Убаво е да споделите живот со некој.

Претходно, најпосакуваните мажи остануваа ергени…

– Не ми се допаѓа тој начин на размислување. Се вљубив и се оженив. Што повеќе од тоа.

Дали е љубоморна?

– Фахрие? Воопшто не.

И таа е многу убава и секси жена. Дали сте љубоморни?

– Има голема љубов и почит меѓу нас. Ја знам нејзината работа, додека и таа мојата. Затоа, нема место за љубомора меѓу нас.

Не и забрануваш да се љуби со други на љубовни сцени?

– Ние се почитуваме и продолжуваме да ја вршиме нашата работа како порано.

Бебе?

– Тоа е судбина. Во моментов, не планираме.

Ако ти каже дека е бремена?

– Не знам, тоа е судбина. Во медиумите се оди како што треба. Се венчаа, доаѓа бебе… Иако ова не е точно и  не може да се верува.

Што е најдоброто зготвено од Фахрие?

– Таа е неверојатна! Јас не видов некој што подобро готви од неа. Таа е уште подобра од мојот татко! Нема подобра од Фахрие.

Што најдобро готвиш ти?

– Ништо, не заборавајте на тоа. Јадам чисто за да преживеам.

Ја носиш бурмата.

– Сакам да ја носам многу.

Како ја прашавте за да ви стане жена?

– Фахрие го подготвуваше мојот роденден. Сакаше да ме изненади. Се разбира дека сфатив сè. Кога дојде до неа роденденската торта, го виде прстенот и остана во шок. Таа го планираше мојот роденден и ја прашав. Штом го виде прстенот, таа почна да плаче, завршува познатиот турски актер Бурак Озчивит.

intervju:Hurriyet

[ad_2]

Извор: Вистина

Loading...