Овие 3 сцени од филмовите за возрасни секоја жена би сакала да ги испроба

Секс на јавно место

Една од главните теми во филмовите за возрасни. Станува збор за спонтан и жежок секс во авион, во гардероба, парк, на плажа или на кое и да е јавно место, доволно скриено да им овозможи на партнерите експлозија на страсти, без никој да ги види.

Секс со помагала

Сексуалните играчки се табу тема за многу парови, но жените кои пробале вибратор, стимулирачки прстен или куглици, знаат колку се будат страстите со овие помагала. Играчките докажано го зголемуваат женскиот оргазам, посебно кога се во рацете на нивниот партнер.

Секс со играње на улоги

Двојките што се долго заедно знаат што најдобро пали кај нивниот партнер, но во сексот секогаш има простор за експериментирање. Не мора да играте учителка и лош ученик или пак водоинсталатор и осамена домаќинка, но пуштете се на фантазијата и одберете улоги што најдобро палат кај вас.

Loading...